Nu ai ce sa setezi mare lucru in spațiul de culoare. Doar doua setări, ca întotdeauna: standard și PC RGB. Care se împerechează corespunzător cu setarea de black level la TV și e evident imediat care din ele e cea buna. Ca și la Xbox One original, color space standard și black level low.
Culorile nu sunt crushed, pur și simplu la unele jocuri au exagerat cu HDR-ul ca utilizare. De exemplu la shadows of war, ecranul de început cu fatza aia jumătate neon te orbește pur și simplu.

La AC origins ai sa vezi, pe partea de HDR ai doua setări: maximum nits brightness of TV (asta e relativ ușor de aflat la fiecare model de ecran) și temperatura de culoare alb a foii de hârtie (! Chiar așa o numesc ) care e un fel de măsura a cantității de Bloom a HDR-Ului in-game. In fine, pana la urma le reglezi însă in plus , reglajul de brightness normal al jocului (care e separat) e ciudat. Dacă reglezi așa cum vor ei, pana aproape nu se mai vede logo-ul, rezulta prea dark. Cel puțin pe OLED-ul meu și vad ca se mai plânge lumea pe net de același lucru.


Sent from my iPhone using Tapatalk