Love and hate at the same time . Clar esti prins !

Un joc care iti da satisfactie doar privindu-l este un joc cel putin reusit. Ce are Kaz aici este fundatia pentru o capodopera daca va sti cum sa il dezvolte in continuare.
GT Sport incearca sa implementeze sistemul de penalizari bazate pe reguli FIA , care nu se aplica tocmai "ca la carte" pentru ca este gandit din perspectiva unor driveri care conduc clean, nu nea' Gica NFS'istul. Una din reguli spune ca daca soferul din spatele tau te-a ajuns si este in laterala ta (chiar si cu o lungime de 1 cm de bara), esti obligat sa ii lasi latime de o masina. De aici cred ca pornesc ceva probleme pentru ca tu te inscrii sa iei curba, virezi , Gicà NFS'istul franeaza tarziu sau nu franeaza cu intentia de a se opri in tine, iar jocul il vede ca fiind in laterala ta inainte de impact ceea ce rezulta in -SR / penalizare.

Parerea mea este ca in timp jucatorii clean se vor departa de cei care nu invata sa respecte regulile jocului iar ceea ce ai nevoie sa faci este sa ai grija sa te feresti de potentiale situatii care pot rezulta in contact cu masina celui in fata/spatle tau , chiar daca risti sa pierzi pozitia , +SR este mai important decat o pozitie pe grila. Nimeni din grupa S SR nu vrea sa piarda rating si in timp jucatorii se vor maturiza si vor intelege cand si cum e bine sa fortezi sau nu.