Ieri am fost și eu în Media Galaxy din Baia Mare să-mi iau un Switch. Îl întreb pe băiatul de acolo câte console vinde... pe lună, că n-am avut curajul să îl întreb câte vinde pe săptămână, cunoscând situația din România. Zicea că n-a vândut nici o bucată de cel puțin trei luni.
Cât m-am mai învârtit pe acolo urmăream clienții, care la ce raft se îndreaptă și cam ce-i interesează și nimeni nu părea nici măcar să observe prezența Switch-ului pe raft, nici nu s-au oprit să ia cutia în mână să o studieze.

Cât despre "calitatea" personalului angajat...e clar că ei nu sunt angajați după competență, nu sunt pasionați de gaming (dacă sunt pe raionul respectiv). Ei lucrează acolo ca să "are și gura lor ce mânca". Nu au nicio pasiune, nu-i mișcă nimic, nu se documentează despre tehnologie. Ei știu doar de PlayStation și atât.
Și magazinul are o politică și o atitudine ciudată, observ asta când mă duc la București: acolo sunt foarte multe jocuri expuse, ultima dată (în vară) am văzut un copil jucându-se Mario Kart pe un Wii U legat la televizor, ceea ce în Baia Mare nu există (consola despachetată și legată la tv). Deci diferențierea asta în funcție de capitală și provincie mi se pare aiurea, în condițiile în care Baia Mare totuși nu e Borșa sau Târgu Lăpuș.
Dar în fine.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk