Quote Originally Posted by 495 View Post
Salut! Oferte foarte bune la ps vr, pret redus, bundle cu gt sport, cu skyrim vr, jocuri faine in vr, cum ar fi doom asa ca vreau din ce in ce mai mult sa cumpar o casca.

O singura intrebare am. Cat de deal breaker e faza cu v1 vs v2 cand vine vorba de casca? Am un ps4 pro si un tv 4k hdr. Cu v1 va trebui sa reduc rezolutia consolei la 1080p si hdr off? Ma refer la ce se vede pe tv in timp ce eu ma joc in vr. Am inteles ca va trebui sa deconectez cutiuta vr cand vreau sa joc iar doar pe tv in 4k hdr. De fiecare data. Pe urma sa o conectez iar cand vreau vr. Asa e?

Help!

Mc!
Si eu am stat si m-am tot gandit ce sa fac legat de topic-ul asta.
Pana la urma am decis sa raman cu v1 care vine in bundle-ul cu gt sport.
E un pic de bataie de cap faptul ca de fiecare data cand vrei sa joci VR trebuie sa muti cablurile si sa conectezi cutiuta de la VR, dar macar nu dureaza mult. Practic scoti/bagi 2 cabluri.
Am citit despre HDMI ca e "hot-pluggable", deci conform specificatiilor nu ar fi nevoie sa opresti consola si/sau televizorul, dar am auzit si povesti ca risti sa ti se strice daca sunt pornite.

Oricum VR-ul cred ca e o activitate ocazionala si alea 2 minute care le petreci mutand cabluri o data sau de doua ori pe saptamana nu sunt o problema.