1. Majoritatea jocurilor achizitionate din magazine contin disc fizic, insa exista si exceptii (primesti un cartonas cu un cod pe care il introduci pe xbox store, apoi poti descarca jocul din store).
2. Se pot folosi jocuri imprumutate fara nici o restrictie. Bagi discul si merge.
3. Exista EA access. Abonament lunar in schimbul caruia ai acces la un portofoliu cu jocuri gratuite. Acest serviciu este valabil doar in cazul jocurilor publicate de EA (Electronic Arts). Nu te astepta sa primesti ultimele aparitii totusi. Jocurile se descarca pe consola.
4. Cumperi carduri valorice de pe diverse site-uri, recomand amazon.us. Functioneaza ca si un cod de joc, il introduci in store si vei primi credit. Paritatea este de 1:1, platesti 60$ primesti 60$ deci nu este nici un dezavantaj.

Nu stiu daca mai sunt region locked DLC-urile, in caz ca mai sunt, ai grija cu jocurile cumparate din magazinele romanesti. Nu iti vor functiona DLC-urile de pe store-ul de US (posibil sa ma insel).
DLC = continut aditional pe care il primesc unele jocuri dupa ce au fost lansate (continutul poate varia, cateva exemple ar fi: misiuni noi, moduri noi de joc, customizari etc). Poti trai si fara, nu iti bate capul cu ele, decat daca ti-a placut foarte mult un joc si esti interesat de ce ofera DLC-urile respective)

Pentru a achizitiona jocuri mai ieftin ai 2 variante:
1. Verifici store-ul in mod constant si cumperi jocurile cand sunt la oferta. Sunt o tona de reduceri de-a lungul anului, e imposibil sa nu gasesti jocuri care sa iti placa si care sa nu coste pretul intreg.
2. OLX, forumuri, de unde poti fie achizitiona mai ieftin, fie poti face schimburi.

PS Daca e primul tau contact cu o consola si cu jocurile in general, iti vor ajunge la urechi tot felul de termeni pe care este posibil sa nu ii cunosti (DLC, early access, features etc). Google is your friend, sau aici pe forum.