Single post: Console Games Awards - Game Of The Year 2017

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Console Games Awards - Game Of The Year 2017

    Salutare natiune! Anul acesta urmam si noi sfaturile pesediste si mai strangem cureaua (din nou). Motiv pentru care tonele de poll-uri cu x sectiuni se transforma intr-un singur poll, mare si frumos (acum cu 25% mai multa atitudine!). Prin urmare, sa trecem la vot si sa aflam care joc considerati voi ca ar trebui sa poarte titlul de "Console Games - Game Of The Year 2017". The catch (yup, there is a catch) este ca aveti dreptul la multi-select. Pai da, pentru nehotaratul din voi (si data viitoare sa mergeti la vot, da?!).

    Jocurile nominalizate sunt: Assassin's Creed: Origins, Call of Duty: WWII, Destiny 2, Final Fantasy XV, Forza Motorsport 7, Hellblade: Senua's Sacrifice, Horizon Zero Dawn, Injustice 2, NieR: Automata, Nioh, Persona 5, Resident Evil 7: Biohazard, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Uncharted: The Lost Legacy. Sorry pentru titlurile care nu au ajuns in lista (maxim 15 entries allowed). Dragnea e de vina!

    Postati si de ce ati ales jocul respectiv din lista. Sau postati care este jocul pe care voi il considerati GOTY 2017, chiar daca nu este in lista. Thanks!

    Hai Sarbatori Fericite!

    Update: Aaaand, the winner of CGA GOTY 2017 is: Horizon Zero Dawn! Cu o majoritate de voturi (42.55%). Multumim tuturor celor care au participat la vot, si celor de la Guerrilla Games pentru Horizon Zero Dawn! Respect!
    Attached Images Attached Images best_of_gaming_2017.jpg