Salut,
E destul de vechi topic-ul dar am vazut oled asa ca o sa arunc si cei 2 centi ai mei.

Comparativ, am avut ocazia sa testez destule televizoare OLED/QLED/LED inainte sa arunc cu banii.
Daca iti permite bugetul, mergi pe OLED, ca si calitate a imaginii si culori nu are termen de comparatie.
Nu sunt fanboy, dimpotriva, eram inainte pentru ca tot ce nu era SONY consideram ca e periuta de dinti, chiar am avut o obsesie cu SONY Bravia pana cand mi-am dat seama ca nu imi permit un A1 si ca LG ofera ceva similar la un pret mult mai bun.
Si chiar daca mi-as fi permis refuz sa le platesc lor nesimtirea. Un panel OLED e tot OLED pana la urma, cu sau fara 3 cercei in plus ce adauga SONY (aparent inclusiv panelul de la SONY A1 este facut tot de LG). Asa ca am mers inainte cu LGB7V.

TV-ul meu a fost luat exclusiv pentru gaming (si Netflix cand nu sunt "lucrari in zona" de la RDS).
Input lag nu exista, cel putin nu vizibil ochiului uman, banuiesc ca nu ne jucam toti Quake 3 in 120fps-uri cu vreun measurement tool pornit.
In fenomenul de burn-in nu cred, cel putin nu mai mult decat in ghinionul pur... bineinteles pentru ca n-am patit asa ceva.

Ei spun ca durata de viata este de 100.000+ ore. Eu nu ii cred.
Chiar si asa, sa zicem ca esti indeajuns de norocos incat sa te joci 12 ore/zi, matematica simpla spune ca asta inseamna undeva la 4032 ore/an. Sa zicem ca tragi de el 10 ani, nu te duci nici la jumatate din ce mint ei acolo. Si mai mult de atat n-ai cum sa il tii pentru ca peste 10 ani o sa apara Half Life 3 in 8K si o sa vrei 8K

Revenind, strict ca si culori si calitate a imaginii, parerea mea personala din ce am vazut pana acum este ca OLED-ul nu are termen de comparatie.
Daca ma insel, scuze, nu am intentionat sa pornesc un flame.