Cand am vazut "this month in AC Origins", zic na, ca deja am intrat in paine. Si anume "Live Services" si nu "Games". Mai nou acesta este/va fi planul de business Ubi$oft.

https://www.resetera.com/threads/ubi...ervices.22789/

Ne asteapta vremuri interesante.

LE: o alta nascocire prin care ti se vinde doar "jocul de baza" ca apoi sa ti se ceara bani constant pe tot felul de lucruri (aici nu critic in mod special AC Originis, unul dintre cele mai bune AC) ci catre ce se indreapta industria. Ciuntim din ce in ce mai mult, fragmentam experienta din ce in ce mai mult, folosim modele free-to-play, nu conteaza cel care joaca sau cumpara, important este (aparent) doar cat profit se scoate, cat de mult, cat de repede si recurent.
Nu mai este de-ajuns sa te chinui sa scoti un produs bun sau inovativ, care sa convinga lumea de calitatea lui. Mai bine lungesti ciorba sau o reincalzesti.
Nu suntem naivi, sunt companii grele ce nu se ocupa cu acte de caritate, dar este trist ce se intampla.
Dar asa este cand aruncam cu bani in ei pe microtranzactii.. na, ce sa faca, sa ii refuze? Se gasesc tot felul de metode de..colectare Sau pur si simplu gandesc totul in asa fel incat ori sa profite de pe urma unui tip de comportament ori sa-l incurajeze.