Nu inteleg marea problema cu lootboxuri bazate pe chestii cosmetice. Sunt jocuri de genu Rainbow Six Siege care au si skinuri si mai au si DLC-uri pe sezon ca sa cumperi niste *****i de agenti, acolo brusc se rupe logica in doua si e ok nu mai zice nimeni nimic (doar exemplu, nu doar Siege). Dar god forbid sa avem un skin ca in overwatch sau random skin pe arma in BF. Am impresia ca lumea mai mult a sarit in "let's hate this firm and their game" bazat pe trenduri de pe net...desi nu are nici o legatura cu situatia jocului in prezent.

La fel si cu "logica" asta expirata cu: pe vremea meaaa un joc era 10 dolari si aveai tot jocu...bine bine dar pe "vremea ta" la un joc nu lucrau sute (daca nu mii) de oameni si bagau investitii precum Hollywoodu' in filme. Dupaia daca nu fac update-uri cu harti/arme noi...paaai boosss am dat 60 de dolari..credeam ca oferiti suport pe termen lung, de parca devii aia se hranesc cu buna starea fanilor.

No offence, inteleg ca gaming-ul acum se bazeaza pe supt viata si banii din fani...dar si "fanii" care se plang dar in continuare cumpara vin cu niste critici de tot *****u si vor imposibilul.