Quote Originally Posted by MonkY View Post
Sa fiu sincer... cred ca tocmai de-asta s-au stricat atat de mult jocurile in ultima vreme... Pentru faptul ca developerii/graficienii pierd din ce in ce mai mult timp pe "fotorealism" si "decoratiuni pe parchet" decat o fac pentru gameplay, story, inovatie, feeling.

Vorba aceea: "daca vreau foto-realism, ies afara din casa"




Intr-adevar, generatia PS3/Xbox 360 si vechile motoare grafice ne-au oferit in anii 2005-2013 multe personaje iconice si memorabile despre care s-au facut chiar trilogii spectaculoase si povesti epice.


Prophet din Crysis, Big Daddy din BioShock, Geralt din Witcher, Ezio din Assassin's Creed, Captain Price si Soap din Modern Warfare, Frank Woods si Alex Mason din Black Ops, Shepard din Mass Effect,Fenix din Gears of War, , Batman din seria Arkham, Adam Jensen din Deus Ex, Issac din Dead Space, Nathan din Uncharted, Corvo din Dishonored etc.


Sa nu mai spun cate personaje iconice ne-au oferit generatia PS2: Kratos din God of War, Hitman, Max din Max Payne, Gordon Freeman din Hal Life, MasterChef din Halo, Sam Fisher din Splinter Cell

Generatia de aur ni l-a oferit pe Mario, Sonic , Kirby , Duke Nukem, Prince of Persia, Lara din Tomb Raider.



Oare cate personaje memorabile din jocurile generatiei PS4/Xbox One cunoasteti?
Cate personaje au avut aparitii in mai multe jocuri?



De exemplu, de ce din 2013 incoace , in seriile Assassin's Creed si Call of Duty sunt anual schimbati protagonistii, nereusind niciunul sa se ridice la valoarea capitanului Price sau Ezio Auditore, cu toate ca au o grafica tot mai imbunatatita?
Ca in rest, sunt reciclati si mulsi la greu vechii protagonisti din generatiile anterioare.