Single post: Console Games & Ubisoft te premiaza!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Thumbs up Console Games & Ubisoft te premiaza!

    Well, dupa cum probabil ati observat si in teaserul postat pe website-ul CG dinaintea lansarii, se urnesc ceva concursuri aici si se lasa si cu premii interesante. Prin amabilitatea Ubisoft Romania pentru care nu putem decat sa ne inclinam cu respect, avem placerea de a va oferi 35 de jocuri pentru console. Titluri precum Beowulf de PlayStation 3, Field Commander de PlayStation Portable, StarTrek Encounters de PlayStation 2 si StarTrek Legacy de Xbox 360... well, sunt sigur ca va vor tine ore/zile bune langa consola preferata.

    Concursurile sunt pe mai multe categorii, si desi nu stiati, deja participati la cateva dintre ele. Da, pentru prima serie, nu a fost nevoie decat sa va inregistrati, si in maxim o saptamana se va trage la sorti. Stati linistiti, sunt premii si pentru cei care nu vor sa mearga doar pe mana norocului. Nu vreau sa dau prea multe detalii, insa ca un mic hint nu va spun decat 2 cuvinte "Experience" si "Arcade".

    Totodata, vor pleca premii de la noi si catre userii care doresc sa traga "cot la cot" cu stafful CG. Pentru asta, nu este nevoie decat sa postati news-uri, reviews, previes in sectiunea Console Games Portal si sunteti automat intrati in alt concurs.

    In final noi, ConsoleGames.Ro si Ubisoft Romania nu putem decat sa promitem ca vom fi alaturi de comunitatea gamerilor din Romania, la bine si la greu. Momentan un picut mai greu, intrucat suntem la inceput... insa incet incet, vom ajunge sa ne ocupam bucatica noastra de "heaven". V-as ura "fir intins" insa cum in ultima vreme mai toate sunt wireless, nu pot decat sa va urez sa nu va lase acumulatorii in mijlocul unei misiuni febrile din StarTrek. Acestea fiind spuse, Spock... errrm, MonkY out !
    Attached Images Attached Images ubisoft_consolegames.ro_te_premiaza.jpg ubisoft_consolegames.ro_premii.jpg ubisoft_consolegames.ro_premii_teaser.jpg