Single post: Adio, ComputerGames.ro!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Adio, ComputerGames.ro!

    Din pacate, incet-incet dispar din ce in ce mai multe din locurile prin care am copilarit... dispar locurile prin care am invatat multe (cu bune si cu rele)... dispar oameni cu care am trecut prin multe... Astazi am aflat ca site-ul "geaman" (desi multi ar spune ca era mai mult un frate vitreg) isi va inchide portile. De ce, nu stiu. Dar contrar asteptarilor multora, eu o consider o zi trista. Cine stie, probabil am devenit niste "colosi" batrani... nu mai ne ridicam noi niste fosile in ale gamingului la nivelul bloggerilor, al "influencerilor", al expertilor in ale social media... si cel mai probabil vom urma si noi aceeasi cale. Deja vad ca ma cauta baietii cu hostingul... Dar, aici nu este despre noi, ci despre ComputerGames.ro.

    Prin urmare, daca aveti oameni cu care ati pierdut legatura pe-acolo (in acest moment fiind inchis si site-ul si forumul), sper sa va regasiti aici - sau sa stabiliti un contact cat de cat. Desigur, daca aveti povestiri interesante legate despre CG, let us know... dar please, fara bocete, fara injurii! Nu trebuie nici parastas, dar nici sa stergem cu buretele niste ani frumosi din viata.

    Well, Thank You ComputerGames.ro for everything... and Good Bye!
    You will be missed!

    Începând de astăzi (18 aprilie), siteul de știri, articole și review-uri de gaming ComputerGames.ro își va înceta activitatea.

    Vă mulțumim că ați fost alături de noi în toți acești ani.

    ComputerGames.ro
    (1997-2018)
    Attached Images Attached Images game_over.jpg