Site-ul era demult o fituica unde se postau stiri copy-paste+google translate de pe VG247 si stiri despre vanzarile din UK parca in bataie de joc. De prin 2013 nu se mai scriau recenzii la jocuri si nici emisiuni fiindca fostii redactori care scriau cu interes si pasiune au plecat.
Forumul a devenit pustiu de prin 2015-2016, iar pe aria de jocuri abia daca mai postau 5-6 useri, ca mai toti erau calare pe Politica. Multi useri au plecat treptat , multi altii au fost banati. Computer Games era asadar mort de multa vreme.
La nivel global, epoca forumurilor incepe sa apuna. Generatia noua de tineri nu e deloc interesata de forumuri sa posteze sub anonimat, ci dimpotriva, e mai dornica sa se remarce prin a-si dezvalui viata privata si succesele profesionale/sociale prin albume foto, deci e firesc sa fie mai atrasa de Facebook unde gasesti si grupuri de discutie pe anumite teme (partea proasta e ca e un spam incontrolabil).
A mai aparut si Redditul apoi unde exista subforumuri tot pe diferite teme si e mult mai facil, doar ca si mai strict in ce priveste moderarea.

Privind noile norme europene, toate forumurile si site-urile europene care au avut nereguli privind protectia datelor vor avea de suferit sau vor fi desfiintate. Se anunta un mare macel in vara asta. Cum locuim intr-o tara europeana vamala si corupta, fie va fi macelarit 90% din internetul romanesc, fie se va lasa cu cel mult niste avertismente si amenzi. Dar daca Computer Games a fost desfiintat doar din cauza ariei de Publicitate, fiti siguri ca si forumurile My Garage si Console Games vor avea de suferit.
Si cum normele europene atintesc si spre datele de contact distribuite in mesagerii private, in mod sigur vor fi afectate si forumuri ca Softpedia.
Posibil si site-urile din sectorul vanzari care implica date de contact, deci si OLX si poate chiar si ejobs. De forumurile erotice nu mai zic.

Ce-i cert e ca o sa iasa de o Inchizitie la nivel european dupa 25 mai incolo.Si in ce priveste Facebook vor fi niste schimbari radicale. Zuckerberg o sa fie inlaturat din pozitia de director al Facebook pana in toamna, asta e clar, fiind deja o persona non-grata. E poate printre putinele momente cand nu vrei sa fii in locul unei personalitati de succes fiindca iti asumi responsabilitati URIASE si daca clachezi, e nasol.
In audierea de la Congresul American as zice ca a scapat ieftin, dar greul pentru el abia acum incepe:
https://www.stiripesurse.ro/mark-zuc...e_1260708.html
O sa aiba la despagubiri masive de platit dupa procesele cu UE fiindca europenii sunt foarte nervosi ca au fost spionati/monitorizati de platforme sociale de comunicare americana.
Mi se pare firesc. Dar ce nu mi se pare normal e : DE CE ACUM? De ce nu au actionat in 2013 cand a fost scandalul cu NSA si Edward Snowden? E cumva un interes politic la mijloc?
Ca scandalul Cambridge-Facebook a izbucnit tocmai datorita alegerii unui politician ca Trump. Daca era vorba insa de Obama sau un alt politician liberal de establishment, nu se facea atata scandal.