Jocuri similiare ar fi cam urmatoarele (mai vechi sau mai noi):

- Dragon Age Inquisition (daca poti sa treci peste mici neajunsuri; open world, are destule quest-uri, deciziile pe care le iei afecteaza povestea intr-o oarecare masura, dezvoltare caracter, etc)

- Mass Effect Andromeda (daca stii deja seria, macar de dragul trecutului poti sa il joci, desi a avut multe probleme la lansare si a fost hulit); il gasesti la un pret OK, ma gandesc.

- ELEX (daca stii seria Gothic, cam asa este ELEX); animatii destul de choppy/clunky, gameplay frustrant la inceput cand esti un mare pleb si nu ai nicio arma sau armura buna, dar devine chiar bun dupa vreo 10-15 ore, te satisface sa bati la dihaniile mari sau la roboteii cu arme; open world care arata bine, multe misiuni, side quests, etc

- Kingdom Come Deliverance: si el cu destule probleme la inceput, dar l-au mai patchuit, content mult, decizii care afecteaza cursul jocului, RPG classic stuff.

Pe langa acestea, desigur ca mai sunt jocuri care aduc oarecum cu acest stil, dar ori sunt mai vechi, ori sunt doar pe PC/PS4. Poti sa arunci un ochi si la Fallout sau Shadow of Mordor. Niste Youtube si iti faci o parere. Spor la shopping.