Single post: Exista laptop de pana in 3500ron cu ecran calitativ?

  1. #1 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

    Question Exista laptop de pana in 3500ron cu ecran calitativ?

    Buna seara!

    In ultima vreme am folosit un https://www.emag.ro/laptop-asus-gami.../pd/DNGVG3BBM/ si mi-a placut foarte mult. L-am folosit pentru editare/randare video + photoshop/lightroom. Se misca impecabil iar ecranul este superb!

    Intrucat acesta este laptopul unui prieten si trebuie inapoiat, am fost nevoit sa imi caut unul care sa-mi satisfaca nevoile.
    Mi-am luat de la e-mag acest https://www.emag.ro/laptop-asus-pro-.../pd/D0WS4NBBM/ . Arata foarte bine, este portabil, ca performanta este asa-si-asa insa nu asta este problema. Vreau sa aiba display-ul calitativ, fac editare foto-video si doresc un display care sa se aproprie de majoritatea telefoanelor/televizoarelor dpdv al culorilor-contrastului. Era ingrozitor ecranul acestui laptop, vezi poza! Ambele pe luminozitatea maxima iar pe cel din stanga chiar il dadusem in modul vivid.

    L-am dus azi inapoi iar la recomandarea consultantului de acolo, am ales acest https://www.emag.ro/laptop-dell-insp.../pd/DYJDX9BBM/ .
    Problema este ca nici acesta nu se apropie de display-ul de la Asus ROG. Are linux instalat pe el si am testat cateva fotografii, culori pale si contrast slab.


    Chiar este imposibil sa gasesc un laptop care sa fie pana in 3500ron si sa aiba un display cu contrast si culori vii?


    Problema este ca daca editez ceva pe un display cu culori pale iar dupa acel continut apare pe un telefon sau un tv, va parea totul supra-saturat iar eu am nevoie sa fie unul care sa semene cu ecranele actuale ale telefoanelor/televizoarelor.

    Niciunul dintre laptopurile cumparate nu era afisat in showroom pentru a il vedea inainte, am mers pe mana consultantilor e-mag.

    Va rog, daca aveti vreo recomandare de laptop care sa aiba un display BUN, performante bunicele, greutate cuprinsa intre 1.7-2.4kg si un pret de pana in 3500-3700ron, lasati aici un link!

    Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru textul lung!
    Attached Images Attached Images 31172272_10156542562617708_4482900681027485696_n.jpg