Single post: Code Vein

  1. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anuntat editiile standard si de colectie a jocului CODE VEIN pentru Xbox One si PlayStation 4, respectiv o editie digitala pentru PC disponibila prin intermediul STEAM si a altor distribuitori. CODE VEIN va fi lansat pe 28 septembrie 2018.

    Editia de colectie include pe langa jocul de baza pentru PlayStation sau Xbox One, o figurina exclusiva cu Mia Karnstein, unul dintre personajele principale. Cu o inaltime de 17 cm, figurina Mia va impresiona fanii prin a sa Blood Veil. In plus, aceasta editie va contine o serie de bonusuri digitale printre care se numara: coloana sonora, un artbook digital si un set de personalizare pentru toate personajele din joc (insatiable bloodthirst).

    Mai mult, cei care fac precomanda de la partenerii participanti, vor primi ca extra bonus trei arme inspirate din popularul joc publicat de BANDAI NAMCO, God Eater. Pe langa acestea ei se vor putea bucura si de Venous Claw, a carui raza de actiune redusa este compensata de puterea sa devastatoare. Nu in ultimul rand, lista bonusurilor de precomanda este completata de niste timbre pentru comunicarea in cadrul partii multiplayer, noi elemente de personalizare a infatisarii personajului, respectiv Harbinger, un sacrificiu de sange care le va oferi puteri speciale celor care-l folosesc.

    CODE VEIN va fi disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 si PC pe 28 septembrie 2018.

    Atasat aveti si o imagine cu editia de colectie. Enjoy!
    Attached Images Attached Images codevein.jpg