Sa stiti ca nu's Khan, dar asta e parerea mea dupa vreo 30 si de ore:

Toată lumea lauda Witcher-ul asta. Degeaba are 200 de ore de gameplay si poveste ok daca in o treime din el asculți dialog cu un voice acting mediocru, o treime te uiți la piruetele lui Geralt din timpul combatului si o treime o petreci prin meniuri care se misca foarte greoi. Pana mea, nici harta aia n-au fost in stare sa o faca sa se incarce instant (de fiecare data e o secunda negru pana se incarca). Iar combatul e jenant, nici un challenge, nimic nu se schimba probabil in alea 200 de ore, tot acelasi dans cu sabia, fara miscari noi. Stiu stiu, ai semne, poțiuni si diferite build-uri dar jocul e jenant de usor si joc pe death march + enemy upscaling de cateva ore bune(primele 20 le-am jucat pe blood and...). Nu te obliga deloc sa-ti pui mintea la contribuție pe dificultatea mai mare. Poti ignora lejer jumate din sistemele de gameplay implementate si n-ai stres. Aaa, si mai are si cea mai proastă implementare de HDR pe care am văzut-o.

Marele plus e lumea care e foarte mare si cu o atmosfera extraordinara. E o placere sa te plimbi si sa explorezi. Pana dai de ceva creatura și iar incepe dansul cu sabia.

---------- Post added 10-06-2018 at 17:52 ----------

Aaa, am uitat de HUD-ul super încărcat. Am mai dezactivat din ele, dar totusi, preferam o busola in loc de harta. Si cine a avut ideea cu efectul ala verde de la toxicitate e un imbecil. Daca bagi decoctions joci aproape tot jocul cu chestia aia. Hai sa acoperim grafica superba cu niste fum verde. ****ing genius!