Quote Originally Posted by jacksonikus View Post
Nu cred ca am fost clar referitor la intrebarea mea: deadline-ul era sau nu pe 20.06? Nu stiu de unde a aparut noua data de 28.06. Am dat copy paste din document.

In plus, consider ca am putea continua compionatul fara sa complicam lucrurile. Daca eu contactez adversarul, nu ar fi frumos sa astept un raspuns de la el si sa nu trebuiasca sa stau cu ochii pe lista de prieteni cu playstation deschis?

Sunt multe alte imbunatatiri care se pot face la formatul acestui campionat dpdv al transparentei/clasamentul in timp real, dar va trebui sa le rezolvam din sezonul 2.
Da, ai dreptate, am modificat datele din document din cauza meciurilor care trebuiesc jucate la 3-4 zile și nu se pot juca și cupa și campionatul în aceiași zi ( cupa - joi, campionat - duminica), dar pentru 20.06 tot trebuia să ai meciul jucat, și oricum am pus in fiecare luni zilele in care trebuiesc meciurile jucate.

Da, ai obligația să ți contactezi adversarul, dar și obligația să joci meciul până la ora 23:00 in ziua deadlineul și să ți aștepți adversarul pe psn.

Da, sunt îmbunătățiri care pot fi aduse campionatului, v am așteptat opinia încă din ziua începerii înscrierilor, dar nimeni nu a reproșat sau adăugat ceva. Clasamentul in timp real cum am spus că îl voi posta in fiecare săptămână nu a putut fi pus deoarece nu am putut atașa un document Excel 2003, deși așa cere forumul, așa că voi posta unul duminica aceasta.