Paititi world. Sa putem intelege mai multe despre aceasta lume noua aruncam o privire catre noul video lansat de Square Enix ce ne arata 10 minute noi de gameplay Shadow of Tomb Raider. Video este focusat pe aceasta lume ce sa pare a fi cea mai mare din universul Tomb Raider.
Paititi, este in loc ce este total neatins de civilizatia moderna, divizata in mai multe parti ce le poti explora pentru extra sidequest sau tombs. Va avea si un marketplace pentru a cumpara noi iteme, si poti interactiona cu diverse lucruri, ca de exemplu, sa mangai o Alpaca, de ce nu? Acest vast loc il vom descoperi ulterior nu imediat don start game.
De asemenea jocul va avea un mod Immersive, ce poate fi oprit sau pornit, mod in care , bastinasii vor vorbi in limba lor natala, oferind o experienta mai deosebita. O putem observa pe Lara facut o multitudine de activitati, de la sarit, catarat, pana la inot, in schimb, ce atrage atentia este lipsa vopselii, cea de hint, sa sti pe unde sa o iei. Ulterior am aflat ca jocul era setat pe hard , de unde deducem ca va avea un oarecare dinamism , pe easy sau hard, nu doar combat mai usor.
Enjoy




Sent from my iPhone using Tapatalk