Usor usor ne apropiem de perioada anului cand fanii fotbalului virtual primesc ce isi doresc si anume anualul joc Fifa. Pai daca este anual cam ce se mai poate face in plus in afara de grafica. Ei uite ca se poate. Anul acesta avem parte de 4 noi tehnologii , menite sa aduca gameplayul din Fifa 19, un pas mai aproape de realitate. Vom vedea tehnologii ingame ca Timed Finishing, Active Touch System, Dynamic Tactics, si 50/50 Battles.
Una dintre cele mai interesante este Dynamic Tactics, ce , conform EA a inbunatatit tactica fiecarei echipe foarte mult,cu advantajele si dezavantajele lor unice, de care poti profita. Deci jocurile online vor fi in sfarsit...altfel...renuntandu-se la deja vechiul si depasit sistem.
Chiar si cand doar faci contact cu mingea lucrurile se schimba. Acest lucru a fost inbunatatit de Timed Finishing si de Active Touch. Un exemplu ar fi : acum daca mingea vine spre player , o apasare a butonului “sut” va pregati mingea pentru in sut iar daca apesi de doua ori, ( depinde de pozitia mingei) va suta efectiv imediat. Totodata Active Touch iti va permite sa controleze mingea mult mai bine si cu un unghi de control mai mare, plus ceva “fente” in plus.
In final , desi are nume de loterie, 50/50 Battles face exact ce sugereaza numele, lupta pentru mingea va putea fi castigata de oricine. Toate aceste vor duce Fifa 19 la un alt nivel.
Pai, atunci sa vina 28 septembrie zic , nu?



Sent from my iPhone using Tapatalk