Quote Originally Posted by danielconst90 View Post
Vazusem zilele trecute o imagine ( ca gluma ) cum ca fifa 19 va avea battle royale. Ei bine cineva s-a gandit la asta chiar serios si vom avea doua noi moduri de joc in Fifa 19, si nu nu este gluma. Pentru prima data in istorie avem modul Survival. In acest mod de cate ori inscrii un gol , pierzi un jucator random. Si nu este tot, daca doresti meciul va fi fara arbitru chiar....deci...macel...Dar totusi pastram ceva din realitate, deoarece meciul se termina la <7 jucatori. Sau 90 min. De aici si asocierea cu battle royale .
Al doilea mod, vine de la ***, si anume Division rivals. Mod ce va inlocui *** Online seasons, si care va fi destinat jucatorilor de nivel mediu de fifa.
Mai intai joci un numar de jocuri in care iti este stabilit nivelul, apoi esti plasat in una din cele 10 divizii iar progresul iti este urmarit.In fiecare saptamana vei juca meciuri in divizia ta pentru rank si alte premii, in mod asemanator cu squad battles. Sunt vizate primele 5 locuri.
Scorul saptamanal determina rank-ul iar overall skill determina competitiile saptamanale. Pe langa asta mai exista si un set de puncte acumulat in Division Rivals, numit Champions points , puncte ce le poti folosi in Weekend League.
Ceva schimbari sunt nu?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Division Rivals este doar pentru ***, nu? Eu asa vazusem.


Sent from my iPhone using Tapatalk