Apar multe detalii despre Fallout 76, jocul online survivor de la Bethesda. Sunt multe informatii prezedtate si incepem cu multiplayer-ul. Despre PvP, prima oara cand vei lovi un alt player vei avea un mic damage, pentru avertisment. Ca o invitatie, daca celelalt accepta vorbim de full damage. Daca nu accepta insa , vei putea sa il omori totusi , dar daca o faci...va fi fara recompensa, si vei deveni un ucigas cautat, si apari pe harta tuturor cu rosu, cu bounty. Daca iti cauti razbunare dupa moarte , recompensa va fi dubla. Daca vei omori un player cu rank mai mare, recompensa va fi mai mare. PvP nu va fi disponibil decat dupa level 5. Daca mori vei pierde echipamentul junk, respawn va fi free la respawn point sau in alta parte costa caps. 
Cand ataci cu o nucleara o tabara , va distruge tot dar proprietarul poate reconstrui tot sau reloca sau repara voice chat este activat. V.A.T.S. Este prezent in real time...divera de pozitia si perceptia asupra subiectului. Servereele private vor fi disponibile. Dar atat de multiplayer, more later.
Creation ID arata foarte bine, la finalul creatiei caracterului, mult mai ampla, poti folosi modul photo al jocului pentru o poza cu caracterul. Dar vedeta a fost noul S.P.E.C.I.A.L system . Cand avansezi in nivel , primesti un S.P.E.C.I.A.L stat pe care sa il avansezi in rank. Nu mai exista ceva random , acum cand primesti carti. La ficare cateva nivele, vei primi cate un perk ce contine altele. Cand vei ajunge la level 50 nu vei mai primi puncte..doar carti.




https://www.youtube.com/embed/JjADDp...feature=oembed

https://www.youtube.com/embed/c_B7Ct...feature=oembed

https://www.youtube.com/embed/KKx8NT...feature=oembed

https://www.youtube.com/embed/KjiTXk...feature=oembed


Sent from my iPhone using Tapatalk