Nu incurajez sub nicio forma astfel de lucruri, timp de aproape 2 ani, protestele au fost pasnice, si asa trebuie sa ramana!!
Este regretabil, nu trebuia sa se intample asa ceva, si sper sa-si revina cat mai repede, dar "fata batuta" este un jandarm, nu tamplar.

"Fata" nu avea ce sa caute acolo intre huligani aproape singura? pentru a fi batuta, la fel cum nu avea voie sa i se ia arma din dotare. Chiar de ce avea arma in dotare? De ce avem huligani inflitrati nesaltati de colegii "fetei" ? Sunt foarte multe intrebari, as prefera sa nu mai dezvolt. Astept ca organele abilitate sa-si faca treaba.
Dar da, putem fi de acord, a fost ireal ce s-a intamplat.

Si urmand retorica antenaca.. "domne, dar sa vedem si partea plina a paharului.. nu e chiar asa, dar si aia domne.." chiar, hai sa vedem. Tot cu "fete"





Sper ca jandarmeria sa revina in simtiri, si sa dovedeasca ca nu asta este fata ei, ca serveste si protejeaza cetateanul, nu invers. Iar acele dosare penale, deschise de parchetul militar, sa aduca in fata justitiei pe toti cei vinovati.

Tara asta inca nu si-a revenit dupa Revolutie, poporul asta a suferit cumplit din cauza faptului ca in principiu nimeni nu a platit pentru niste morti nevinovati. Acelasi lucru si la mineriade.. parca este un blestem al nostru asta. Si te mai intrebi de unde apetitul asta pentru Justitie si parnaie.. Sincer, si aseara, a fost groasa.. nu stiu cati isi dau seama, dar putea sa fie nenorocire.

Si as prefera sa inchei, sper sa ramanem calmi, cerebrali, sa fim uniti, sa protestam (cine doreste) si sa ne cerem drepturile in continuare in mod democratic si pasnic, si sa trecem cu bine peste perioada asta dementa pesedista. Deja au trecut aproape 2 ani.