Single post: Trine 4: The Nightmare Prince, anunţat oficial

  1. #1 SP
    Junior Member eqinox's Avatar

    Trine 4: The Nightmare Prince, anunţat oficial

    Publisher-ul specializat in domeniul jocurilor indie Modus Games si studioul finlandez Frozenbyte au incheiat un parteneriat al carui rezultat urmeaza sa fie Trine 4: The Nightmare Prince, cel de-al patrulea joc al simpaticei serii care combina platforming-ul cu puzzle-urile. De altfel, conform comunicatului de presa emis de cele doua companii, jocurile Trine s-au vandut pana in acest moment in peste 8 milioane de exemplare la nivel global, aceasta serie bucurandu-se de aprecierea fanilor inca de la debutul din 2009.

    Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile lui Lauri Hyvarinen, CEO al studioului Frozenbyte, Trine 4 va fi cel mai bun joc al seriei, acesta fiind realizat pe baza feedback-ului primit de la fani.

    Momentan nu au fost oferite alte detalii suplimentare despre Trine 4: The Nightmare Prince, o prezentare pe larg a jocului urmand sa aiba loc foarte curand. Stim totusi ca Trine 4 este programat pentru 2019, urmand sa fie lansat in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC.
    Attached Images Attached Images trine4.jpg