Ca mod de joc, BR are un learning curve destul de mare. Easy to play, hard to master. Intervine si norocul, ce iti pica in zona in care te duci prima data sa lootezi, de ce fel de jucatori dai pe acolo, etc. In cazul Fortnite, diferenta se face intotdeauna la partea de construit. Daca stapanesti asta foarte bine, cu siguranta esti jucator de Top 10 in majoritatea rundelor. Altfel, ajungi acolo conjunctural (ai stat la panda, ciupeala). In BR de tip CoD sau H1Z1 (si probabil si BF) tine mult de skillul pe shooting si folosirea vehiculelor in mod inteligent.

E normal sa te distruga unul care sta si se joaca toata ziua, asa se intampla in majoritatea jocurilor online. Are mai multa experienta. Cei care joaca casual (ma numar printre ei) nu au de ce sa se supere. Cand aveam 15-20 ani (si nici atunci) puteam sa bag ore cu nemiliuita, dar acum altele sunt prioritatile. Daca vrei sa nu mori din prima, te duci undeva izolat si lootezi cat vrei, dar asta nu te ajuta la cresterea in skill, sa intelegi mecanicile de shooting si abordare a "bataliilor". Degeaba te duci si farmezi toate casele si pleci de acolo cu un sifonier de iteme daca atunci cand dai de unul nu stii cum e comporta arma cand tragi si te fofilezi. Adeversarul va avea castig de cauza mai mereu. La inceput esti carne de tun, cand prinzi mai multa experienta vei fi average sau peste. Daca te deranjeaza asta, ori iti dai demisia de la job ca sa devii mai bun joci mai mult...ori te lasi de tot.


Oricum BF o sa vina atat de tarziu la petrecerea BR incat doar cei entuziasti vor avea un mare interes si cei curiosi care au deja BF V si vor incerca si acest mod. Daca nu il dau moca nu fac mare branza.