Salut @geo971986, avand in vedere ca eu sunt cel care a pornit aceasta discutie, vreau sa precizez ca nu am reclamat acest incident cu scopul de a obtine compensatii de la Gameshop, nu mi s-au oferit si nici nu doresc sa mi se ofere. Singurul efect pe care am vrut sa-l obtin a fost un raspuns oficial, ca sa stiu daca acesta este nivelul lor obisnuit de comunicare cu persoanele fizice, situatie in care nu mai doresc sa le fiu client. Atunci cand o firma nu ofera transparenta si predictibilitate, eu ma feresc de ea si imi cheltuiesc in alta parte banii castigati cu efort. Mie la serviciu nu mi s-ar permite niciodata sa duc cu vorba sau sa ignor o solicitare de la un client al firmei, indiferent cat de mic contribuabil este.

Desi tonul meu a fost vehement, consider ca este justificat de incidentul neplacut de la telefon si ca este in spiritul acestui thread: critici, sugestii... si ca ar fi in acelasi timp in folosul intregii comunitati sa stie la ce se poate astepta in situatii similare. Dovada ca nu am tratat aceasta intamplare cu rele intentii este ca azi le-am confirmat telefonic ca imi mentin comanda si o voi primi miercuri, in ziua lansarii.

Quote Originally Posted by RvsS View Post
Dupa 20 de ani de facut distributie de gaming si cresteri mari in fiecare an, nu as dori totusi sa cred ca putem sa tragem o concluzie din aceasta situatie, neplacuta, e adevarat.
Felicitari! Si eu cumpar jocuri din magazinele romanesti tot de aproximativ 20 de ani. Mai intai de la Sony Center din magazinul Unirea, pe urma de la Best Computers, de la Altex, din Carrrefour, de la multe magazine pe unde le-ati distribuit... sunt consumatorul final tipic, o mica rotita intr-un angrenaj mare, care a platit din ce in ce mai multi bani pe acest hobby, facand posibile cresterile mari pe care le raportati in fiecare an. Tocmai de aceea doresc si cred ca sunt indreptatit la servicii mai bune, nu vreau sa comand jocuri din strainatate cat timp le pot lua de aici. Dar, avand in vedere costurile mari ale acestui hobby, nu pot nici sa accept decat conditii asemanatoare cu cele din occident, pentru ca si-asa raportat la nivelul de trai platesc mai mult decat consumatorii din alte tari.