Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Și tu începi? Nicio problema, data viitoare o sa tac din gura. Pur și simplu a fost o întâmplare. Nu mai stau să dezvolt.
Si eu? Deci te-au mai intrebat si altii? Man, ideea e ca mie mi-a soptit o sursa despre mizeria care au facut-o pentru anumite persoane. Era o intrebare legitima daca la tine a fost o intamplare sau faci parte din grupul select. That's all. Oricum nu se intampla nimic nici intr-un caz, nici in altul. So, don't worry, be happy!
Quote Originally Posted by Dant3 View Post
PS: Uite inca un motiv pentru care veteranii stau liniștiți pe grupul lor de Whatsapp
Daca te referi la grupul care-mi umplea telefonul cu pasarici si unde orice discutie serioasa era luata in bășcălie... sa stea linistiti acolo. Viata e suficient de complicata si fara unele personaje de-acolo.

---------- Post added 17-11-2018 at 21:29 ----------

Quote Originally Posted by iry View Post
Nu a fost niciun cerc restrans, a fost o mica greseala de-a lor, se pare. Si da, multi care erau in app atunci, inclusiv eu, au putut cumpara linistiti, pret de 1 min sau cat naibi a tinut
Si daca-ti spun ca unii stiau exact cand va fi acea "mica greseala", ma crezi?

---------- Post added 17-11-2018 at 21:30 ----------

Quote Originally Posted by sillyrobo View Post
Gata, mi-am ridicat azi de la showroom consola PS4 slim comandata ieri dimineata de la emag
De curiozitate... cum era? Aglomerat ca de obicei sau... liniste si pace?

---------- Post added 17-11-2018 at 21:31 ----------

Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Stiu ca e prea devreme sa intreb dar...aveti cumva un termen de livrare pt emag ? Showroom sau curier? Sper sa nu dureze o saptamana !
Eu am vazut la cativa tipi de pe Facebook chiar termen de livrare "Decembrie 2018".... Nu am idee cat de real sau fake era screenshotul.