Single post: Comunitatea LEVEL - Concurs 2018

  1. #1 SP
    Member marv's Avatar

    Comunitatea LEVEL - Concurs 2018

    Mentionez inca de la inceput ca forumul si site-ul sunt proiecte ale comunitatii facute din pasiune, nu avem ads sau altfel de contracte. Sper ca nu supara pe nimeni anuntul, au mai ramas foarte putine forumuri romanesti despre jocuri si consider ca ar trebui sa ne sprijinim reciproc. De la gameri, pentru gameri!


    Gameri de pretutindeni, cu ocazia lansării site-ului www.candaparerevista.ro (și fix la timp pentru Moș Niculae!) avem pentru voi un concurs care sperăm să vă placă.

    Cine suntem noi?
    Cei din comunitatea LEVEL deja ne știți, pentru toți ceilalți, suntem o mână de entuziaști care administrează forumul https://forum.candaparerevista.ro/, urmașul spiritual al forumului revistei LEVEL. De curând am lansat și un site www.candaparerevista.ro unde puteți găsi review-uri scrise de utilizatori de pe forum și retrospective săptămânale din industria jocurilor.

    Cum participați la concurs?
    Răspundeți în acest topic: https://forum.candaparerevista.ro/vi...hp?f=87&t=1980 la întrebarea "Care e jocul tău preferat din 2018 și de ce?".

    Ce aveți voi de câștigat?
    Unui norocos i se va oferi prin tragere la sorți unul dintre jocurile de mai jos în format fizic, în funcție de sistemul preferat:

    PS4:
    Red Dead Redemption 2
    Assassin's Creed Odyssey
    Marvel's Spider-Man

    Xbox One:
    Red Dead Redemption 2
    Assassin's Creed Odyssey
    Forza Horizon 4

    Nintendo Switch:
    Ys VIII Lacrimosa of Dana
    Starlink Battle for Atlas Starter Pack
    Xenoblade Chronicles 2

    PC:
    Assassin's Creed Odyssey
    Shadow of the Tomb Raider
    Call of Duty Black Ops 4


    Ce avem noi de câștigat?
    Vrem să ne răsplătim comunitatea, dar și să întâlnim oameni pasionați de jocuri cu care să împărtășim impresii și păreri despre jocuri (și nu numai!) pe forumul nostru.

    Cât durează concursul?
    Înscrierile pentru concurs se încheie pe data de 4 Decembrie, iar pe 6 Decembrie vom anunța câștigătorul.
    Attached Images Attached Images mbxa0ao.png