Ca sa nu existe dubii in legatura cu cine suntem, un scurt istoric:
- suntem comunitatea revistei LEVEL, cei de pe fostul forum LEVEL.
- a trebuit sa o luam de la zero cu resurse proprii pe un nou forum in momentul in care revista s-a inchis si forumul vechi a fost sters fara nici un avertisment, si fara nici un backup la baza de date.
- ne-am entuziasmat dupa cativa ani, la aparitia noii reviste NIVELUL 2 unde am oferit cat sprijin moral si feedback am putut. Ne-am pus forumul la dispozitia noii reviste, pentru ca editorii sa aiba un loc unde sa poata comunica cu cititorii.
- dar am fost dezamagiti de modul in care se prezenta conducerea si comunicarea noii reviste, care a culminat cu neonorarea angajamenetelor luate fata de abonati.
- ne-am desprins de proiectul NIVELUL 2 si am continuat cu ceea ce eram de fapt, comunitatea LEVEL. Nivelul 2 exista ca site in continuare, desi nu stim care ii este rostul.

Dupa mult timp avem si propriul site, https://candaparerevista.ro. Site-ul nostru si forumul au fost facute pro-bono de catre cativa useri in timpul liber si avem norocul ca unul dintre noi ne-a pus la dispozitie hosting-ul. La fel si concursul acesta e sponsorizat din buzunarele proprii. Nu suntem nici editura, nici firma, nici platforma pentru reclame, suntem o comunitate, in mod asemanator cu forumul pe care ne aflam.


Avem un istoric mai frumos aici: https://candaparerevista.ro/despre/