Quote Originally Posted by lukecelmare View Post
e o petarda de joc
Macar asta-i mai complet spre deosebire de BFV care e in situatia urmatoare:
Campania: nefinalizata, doar un capitol de adaugat la o luna dupa lansare...cum explici asta? E normal sa lansezi sfarsitul campaniei peste o luna? Numai daca esti manager de la EA poti sa fii de acord cu mizeria asta.
Co-Op: nefinalizat
Battle royal: la anu' si la multi ani
Multiplayer: nefinalizat, doar doua factiuni si o mana de harti plictisitoare, cu mai putine vehicule si arme decat BF1 si asta la acelasi pret.


Serios, nu stiu cum de nu puteti realiza ca tocmai v-ati luat teapa deceniului de la EA.
Sau poate si voi v-ati dat seama, dar nu vreti sa va aratati dezamagirea ca tocmai ati aruncat 60 euro la WC
Bine, macar jucatorii de PC au dat doar 4 euro sa-l testeze vreo 10 ore pe Origin.

---------- Post added 04-12-2018 at 17:06 ----------

Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
Suntem deja acolo, numai ca nu mai e "razboi" ca pe vremuri.
Teoretic, suntem deja in al treilea razboi mondial din 1947, noi nu-l simtim ca ne-am nascut in zona safe (momentan pana vor veni toti refugiatii), doar ca cel mai mult il simt locuitorii orientului mijlociu si apropiat de cand a fost creat statul israelian si cu care sunt in conflict cu ei, nu mai spun de Africa care dupa decolonizare e cuprinsa de dictaturi si razboaie civile sangeroase, si alte razboaie ce au mai fost prin America de Sud si Asia de S-E.
O gramada de razboaie civile proxy din tarile lumii a treia sunt alimentate de americani si rusi + razboaiele dintre cartelurile de droguri+ terorismul impotriva caruia e dus un razboi global. Irakul, Siria, Libia, Afghanistanul, Egiptul, Somalia, Iranul, Sudan, Yemen arata acum de parca au experimentat un razboi mondial la fel cum era Europa dupa WW2, din niste colonii stabile ajungand sa fie stapanite de dictaturi militare, regimuri teocratice sau de grupari jihadiste.
Mai e si razboiul comercial dintre SUA si China si interminabilul razboi rece cu Rusia.


Nu poti sa spui ca traim intr-o pace mondiala.