Quote Originally Posted by Xander Ro View Post

Nu am cum sa-mi iau teapa cumparand un joc bun care imi place doar pentru ca am un coleg de forum care a pornit un razboi personal cu EA.
Te-au dat afara sau nu ai trecut de interviu?
Fara ironie sau caterinca acuma, care e motivul razboiului asta civil pe care il ai cu EA si pentru care tot insisti degeaba?
Nu eu am razboi personal cu EA, ci 90% din gameri de pe planeta asta au probleme cu EA in ce priveste calitatea jocurilor din ultima vreme, care apropo, a castigat premiul pentru cea mai malefica companie americana doi ani la rand.

Sunt suparat ca au ruinat unele dintre francizele mele preferate, intai Command and Conquer, pe urma Medal of Honor, Crysis , Dead Space si Sim City, pe urma Dragon Age si Mass Effect, acum Star Wars Battlefront si Battlefield, probabil ca urmeaza Titanfall.

Mai bine le lasau sa moara si le ingropau decat sa le violeze in halul asta.

Partea proasta e ca nici nu sunt in stare sa reimagineze noi francize, ma uit la Anthem cum arata si ma deprim la cat de reciclat este dupa Mass Effect si Titanfall si Destiny, neaducand nimic nou.

---------- Post added 04-12-2018 at 18:52 ----------

Si nu doar cu EA am ce am, ci si cu Ubisoft si toate companiile mari care isi bat joc de noi, mintindu-ne frumos cu trailere si marketing si oferindu-ne mizerii la suprapret.

Bine ca macar in relatia cu clientii EA incearca sa-si spele pacatele si a lansat abonamentul Origin Access ca sa nu mai arunc 60 euro pe un joc, ci doar 4 euro cu care pot juca o gramada de titluri vechi si noi.