Salut. O întrebare referitoare la ps4 pro. Am împrumutat de la un prieten god of war și m-am jucat câteva ore bune aseară pe un ps4 pro. În cinematicuri, dialoguri și când este text mult consola pur și simplu parcă ar vrea să-și ia zborul și sunetul este foarte puternic. Uneori este mai chill, depinde de complexitatea hârtii, însă ventilatoarele se aud mai tot timpul. Am avut o pauză mai mare și m-am jucat doar ocazional, doar FIFA, și n-am băgat de seamă acest aspect... Adică face și prin alte jocuri și știu că s-a mai plâns lumea pe aici, însă voi aceleași probleme întâmpinați?
Este adevărat că unele modele sunt mai gălăgioase iar altele nu? Cum putem face să reducem oarecum acest sunet puternic. Efectiv trebuie să dau sonorul mai tare să mă bucur de efectele jocului... Parcă pe un ps4 slim nu se auzea astfel.
Doi la mână, am observat că pe diagonala televizorului jocul nu este încadrat în totalitate, este încadrat într-o diagonală mai mică... Tv-ul știe 4k, hdr. Să fie acesta motivul pentru care se aude așa de puternic?


Sent from my iPhone using Tapatalk