Subscriu. Este a new take on the BR genre, tocmai pentru ca au adaugat multe lucruri care lipseau in celelalte jocuri existente acum pe piata. La inceput este doar squad play, ceea ce "forteaza" jucatorii sa aiba cam aceleasi experiente, which is good. Te invata team spirit, sa nu faci pe lone wolf ca s-ar putea sa nu ai sanse mari de reusita. Chiar daca nu ai microfon, ai optiuni multe de Commo Rose, a la Battlefield. Poti anunta coechipierii cand gasesti arme/armura si tu nu ai nevoie. Sau unde este inamicul, unde sa explorezi, etc. Cu siguranta adauga si Solo sau 2 man squad, cum au spus streamerii care l-au jucat inainte de reveal.

Armele se simt bine. Eroi variati, cu approach-uri inedite. Ai optiunea de a da revive coechipierilor care au murit si nu ai fost pe langa ei sa le dai revieve, sau te-ai ascuns pentru ca nu aveai arma Trebuie doar sa te duci la un respawn beacon. Faza naspa este ca te spawnezi cu mainile...in fund. No weapons.


Mi-au picat ceva skin-uri rare, finishers, etc, dar e clar ca trebuie sa bagi banuti reali daca vrei sa ai acele skin-uri legendare mai repede. Sau sa joci mult si sa iti pice/deschizi tu cutiute cu ce aduni. Nu ma deranjeaza acest aspect, au zis si ei ca nu vor sa fie P2W, deci pot sa faca cati bani vor din mtx de cosmetice, couldn't care less. Pentru cei cu PS, aveti un Play pack gratis pe Store, cu ceva chestiute faine. Au facut un road map, eroi vor fi adaugati cu timpul, arme la fel..plus 2 eroi pe care poti sa ii deblochezi si acum, daca ai suficiente coins. Chiar cred ca este varianta perfecta de joc pentru cei care nu vor Fornite din varii motive, Realm Royale pentru ca e cartoonish si el, PUBG pentru ca este o porcarie de nedescris pe console si Blackout pentru ca...COD.


Daca vreti sa o punem de un squad ceva, zilele astea, dati un mesaj.