Asa ... deci eu am inceput testul cu apple watch series 3 sambata la ora 20:18 minute (dupa update la ultima versiune de firmware).

Cum testez:

Siri - off
Sound - off
Haptics - Prominent
Brightness - 1/3 (diferenta e extrem de mica - cel putin la ver mea )
BT on
Wi-fi on
DND - off
Airplane - off
Background app refresh on
Workout power saving mode OFF
Nighstand mode ON
Enable screenshot OFF
Handoff ON
Wakescreen on wrist raise on
Wake screen on crown up on
Auto-lauch audio apps on
On screen wake shows last app - withing 2 min of last use
on tap - wake for 15 sec
Notifications ON (all on - toate aplicatiile)
Notification privacy OFF

Ca si statistici am 150 melodii/114 poze/23 aplicatii - capacitate 5.3 GB - liber 1.2 GB (ver 5.1.3)

Acum e ora 17:31 mai am 14 % baterie

Targetul pe care il consider ok ... 20:18 min sper sa il pot folosi. (voi pune o poza atunci)

Sincer testul e relevant doar pentru mine pentru ca e asa cum il folosesc eu, nu se poate spune ca aceelasi lucru i se intampla unuia care primeste 2000 notificari ... deci este doar un snapshot, poate ajuta pe cineva, poate nu ... chiar nu stiu

Daca ar fi sa imi spun parerea personala, avand in vedere ca folosesc Apple Watch de cand s-a lansat, pot spune ca lucrurile sunt mult imbunatatite in ziua de azi, in trecut daca il puneam la mana de dimineata (full charge) seara ... deja era mort si nu cred ca faceam alte activitati (sau altceva comparativ cu ce fac in ziua de azi). As putea spune ca e similar cu Samsung Gear S2, insa acela tinea asa din prima zi (culmea acum e compatibil cu iOS deci un concurent extrem de periculos pentru apple watch, mie unul imi place la nebunie tizen si cum se misca ceasul,marginea rotativa este GENIALA, comparativ cu "crown" ul de la apple).

Cred ca imi voi lua urmatoarea versiunea de apple watch, sunt convins ca vor imbunatati batery life, nu prea au ce sa mai adauge ca si functionalitati.


UPDATE la 47 ore

19:21 ... mai am 9% baterie


LATER UPDATE >48 passed

gata au trecut 48 ore si 22 minute ... (22:40 - mai are 6 % baterie)

Testul de 48 ore il consider un success, mai ales ca am inceput seara, trebuia sa pornesc dimineata, ar fi fost mult mai relevant - teoretic rezistenta unui ceas daca depaseste 41 ore .. e chiar ok (acesta reprezentand 2 zile de utilizare, urmate de un charge) urmatorul pas ar fi 65 ore - ceva mai greu de atins, dar nu imposibil, sincer asteptam series 4 sa tina 65 ore .. de dimineata 7-8 scos de la incarcat pana seara 22-23 a 3-a zi ...