Da, numai ca nu e adevarat. La Apex faptul ca e moca e doar cireasa de pe tort. Mie personal nu imi place si raman la PUBG, dar nu pot sa nu ii recunosc meritele. E un battle-royale distinct de celelalte pe care cei mai multi il considera fun. Nu mai vorbesc ca spre deosebire de Anthem e un produs functional si de care nu trebuie sa iti fie frica ca iti va distruge Playstation-ul.

Porniti in mod eronat de la ideea ca exista pretutindeni prejudecati fata de o companie. Eu nu zic ca nu exista youtuberi si publicatii de doi lei care sar orbeste pe orice bandwagon doar pentru nenorocitele alea de click-uri, dar nu sunt absolut toti asa. Ca tot a venit vorba de Apex si de BR, Blackout in Black Ops IV a fost foarte apreciat atunci cand a iesit si venea tot de la o companie pentru care exista un puternic dispret. Si ala era 60$. Hate-ul a venit ulterior, dupa ce au introdus microtranzactii si alte cele.

E minunat ca va place Anthem, dar sa puneti receptia pe care a avut-o in carca prejudecatilor pe care le are lumea fata de EA nu prea are sens. Din contra, as zice ca uneori se bucura de prea multa ingaduinta. Si aici am vazut oameni cu precomenzi, oameni care lauda jocul...Si eu am jucat Fallout 76 pentru 20 de ore si mi s-a parut OK, dar se vad cu ochiul liber motivele pentru care "si-a luat hate" si e in mod obiectiv un produs infect.

Nu spun de Anthem ca e un produs infect, dar sa il compari cu nu stiu ce copilas sclipitor nedreptatit de soarta mi se pare o exagerare.