Sunt de acord. Daca nici Google nu are resurse sa coboare input lag-ul sub 100ms, atunci inseamna ca nimeni nu poate.

Iar 100ms tot este mult. Ca sa nu mai zic de 166ms cum e acum.

Tinand cont ca va avea suport cross platform, atunci cei cu console dedicate tot timpul o sa "dea in minge" inaintea ta, tot timpul o sa "dea cu sabia" inaintea ta.

De exemplu, eu ma joc Rocket League. Daca dezactivez game mode la televizor si am input lag de 100ms, deja sar pe langa minge . Hai sa ne imaginam cum va fi de la 150ms in sus...

Oricum, este clar ca directia in care o ia tehnologia este una bazata pe abonamente si subscriptii. Dupa mine, este o directie incredibil de proasta. Se pare ca tinta tuturor companiilor este sa faca sa dispara jocurile fizice cu protectie pe disc. Iar aparitia unui sistem de video game streaming de succes va facilita acest lucru. De ce sa cumperi un joc SH la un sfert din pret de pe OLX, joc care e deja platit la producator si nu mai este folosit, cand poti sa fii obligat sa cumperi un nou joc de la producator sub forma digitala, la pret full. Defapt asta e problema. Lacomia lor. Iar aceeasi problema se pune si la console. De ce sa cumperi o consola SH de pe net, cand poti sa iti faci un abonament de game streaming la producator, game streaming care va fi procesat de catre ei pe un hardware platit de altii inaintea ta. Cu alte cuvinte, decat sa iti dea tie posibilitatea de a revinde produsul pe care l-ai cumparat, mai bine nu ti-l dau deloc. Mai bine "revand" ei hardware-ul si soft-ul de o mie de ori. Money money money. Si tu ramai cu nimic. Doar cu amintirile Si poate cu o factura pe mail. Tot "digitala" si aia.

Hai sa o spunem pe romaneste:
Atata timp cat nu ai fizic un disc, o consola, tu defapt nu detii acel joc sau consola. Totul este un "miraj". Au inchis serverele si pa pa.
Exact cum zice si Matthew McConaughey mai jos:


In fine. Vom vedea ce va fi...