Eu sunt curios daca la fel de inchisi si limitati in gandire ati fost si cand s-a trecut la streaming de muzica sau de filme.

Eu, recunosc, am fost total impotriva stream-ului de filme si am facut abonament Netflix cand a ramas sotia insarcinata, doar ca sa aibe ea la ce sa se uite.
Si am ajuns sa prefer sa ma uit pe Netflix decat sa stau sa iau un disc sau sa downloadez un film. Iar diferenta, mai ales vazut de pe canapea de la 2-3m, este insesizabila 99% din timp.

Sunt foarte sigur ca google nu scoate daca nu considera ca este ok, dar cu siguranta nu aveau aceasta prezentare daca nu erau 100% ca produsul este aproape gata si ca indeplineste criteriile lor.

Eu sunt curios, in schimb, daca va jucati pe console, fiind un forum de console. Pentru ca eu ma joc exclusiv pe console si nu tin TV-ul in gamemode si ma bucur in prostia mea, de jocuri, inclusiv de RDR2 (care mi s-a parut o capodopera - jocul generatiei).

Eu cred ca voi nu realizati, dar asa cum acum spunem ca exista moment in timp pre si post iPhone, pentru telefoanele mobile, asa vom spune si in 5-10 ani de pre si post Stadia pentru jocuri/console.

Tineti cont ca asta este directie spre care se indreapta cu totii, iar urmatoarea generatie (asta de iese in 2020) o sa fie ultima cu console asa cum le stim acum (nu ma refer la Nintendo, desi si ei vor avea un serviciu asemanator) dar care va merge in paralel cu servicii de genul Stadia sau cel de la Xbox, GeForce, samd. Si o sa vedeti ca o sa mearga foarte bine si o sa fie mega practic sa continui un joc AAA gen God of War/Uncharted/whatever, in momentul in care trebuie sa pleci de la TV.
Sau chiar si in momentele cand mergi in vizita la cineva si stii ca ai un joc fain care ar merge bine in 2 sau 4 sau cati sunteti acolo si atunci pornesti TV-u sau un PC cu broser si va jucati.

Si totusi, nu uitati. Primul joc anuntat oficial pentru Stadia este noul Doom. Un joc unde fiecare milisecunda conteaza. Iar daca Google si id Softare care stiu cu ce se mananca, sunt multumiti de cum a iesit, inseamna ca o sa fie bine.