Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Eu nu am jucat si cred ca nu voi juca niciodata cu Game Mode activat. Also nu am observat/ simtit vreodata diferenta intre 30 fps si 60 fps

---------- Post added 22-03-2019 at 10:02 ----------

Cand aud ca exista oameni care vad/simt diferenta intre hertii sau milisecundele unui panel de tv incep sa cred ca super oamenii exista printre noi...
Nu sunt Superman si nici sotia nu e si totuși ambii simțim diferența dintre game mode on vs off chiar si in meniul consolei. Se vede cu ochiul liber ca meniul reacționează cu întârziere cu game mode activ. TV-ul este LG B7.
De asemenea, pana nu au apărut jocurile astea pe Pro unde poți alege între framerate si rezolutie, la fel ziceam si eu de 30 vs 60. Primul in care am observat a fost God of War. Nici nu se compara fluiditatea combat-ului pe 50-60 fps cu cea de pe 30. Si nu ma refer doar vizual, se simte în controale, pana si doar când intorc camera am precizie mai mare .
Ma gândesc ca la tine, din moment ce nu ai game mode activat, e posibil sa fie ceva True Motion care creează frame-uri artificiale si face ca totul sa para ca e mai mult de 30fps, dar cu pretul input lag-ului. De aia nu observi diferența.