Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
As fi curios sa vad cum se descurca cei pe care nu-i deranjează input lag-ul si chiar joaca fara game mode activat pe TV cu sistemul de parry din Sekiro sau alte jocuri in care trebuie sa reacționezi foarte rapid. Este posibil ca dupa o vreme de jucat asa sa te obișnuiești cu lag-ul si sa nu afecteze? Ma refer cumva dupa un timp creierul ia automat in calcul acel lag cand reacționează? Mie mi se pare extrem de enervant sa observ delay-ul dintre controller si display cand opresc game mode.
Nu am jucat decat Bloodborne si The Surge, dar nu am avut nicio problema. Jucat pe PS4 normal (Bloodborne), pe un TV 4k cu HDR si fara nimic dezactivat din setari (deci clar nu e vorba de game mode) si totul a decurs perfect.

De curiozitate, ai jucat RDR2? A fost singurul joc in care am observat un mic delay intre cand apesi butonul si cand porneste animatia, dar e ceva cu care te obisnuiesti imediat si in mod clar m-am obisnuit din prima ora.

Si app de God of War, mie mi se pare mai nejucabil in framerate variabil (pentru ca nu are 60 fps constant) decat in 30fps. Dar nu am jucat decat putin la un prieten.

In schimb, am vazut si eu diferentele la Gears of War 4 si The Surge pe Xbox One X, unde am ales sa le joc in 1080p cu 60fps pentru fluiditate, dar daca nu exista modul, sunt sigur ca puteam sa le joc linistit si in 4k cu 30fps.