Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
pe extender filmele xvid, divx nu merg... o sa spuneti ca merg prin media player... da merg, dar fara subtitrare... transcode citeste si fiserele sub, srt atasate la filme... este un programel care converteste in timp real filmele si se instaleaza sub media center... inainte de a rula un film pe 360 prin extender, se apasa info pe telecomanda (nu stiu ce buton este pe gamepad), se deschide un meniu si se alege more... automat apare transcode... se selecteaza si automat porneste filmul cu tot cu subtitrare

Deci un mic tutorial cu transcode e nu foarte bun ci mai ales necesar pe acest forum, mai ales ca inca suntem multi care nu ne-am prins cum sa facem sa apara subtitrarea la Divx-uri .
Asa ca prinde curaj si explica :....

pt. Digitalhater : pe Xp se urmeaza aceasi pasi ca si pt. Vista cu extenderul in Media Player 11, la fel si cu IP-urile, singura diferenta este ca XP-ul nu vine cu MPlayer 11 ci trebuie instalat separat, si are ca avantaj ca adaugarea in Librarie se face mai usor si mai rapid decat pe Vista, dupa care se da un update la Librarie si Xbox-ul recunoaste imediat fisierele.
Pt. cei cu XP si Xbox legate : cand se doreste vizionarea unui film sau altceva pe Xbox se merge la Pictures sau Music sau Videos dashboard , nu se intra ca la Vista pe Media Center.