Am terminat Uncharted: Drake's Fortune. Wow... ce joc... d.p.d.v grafic foarte bun, imersiv dar greu al naibii. Si am jucat pe easy. Cred ca la secventa de inceput am murit de vreo 3 ori pana m-am acomodat cat de cat cu controlerul. Pe urma am ramas blocat vreo doua zile la rand in "blue room"... cred, nu stiu ce nivel, cred ca cea mai grea parte - din ce am cautat pe net unii spun ca e "pain in the but" dar mie mi s-a parut "insane" - o incapare albastra cu apa si puzderie de inamici. De suparare nici n-am mai vrut sa joc vreo saptamana. Pe urma m-am acomodat cu controlerul terminand Tomb Raider. Pe urma am cautat pe net cum sa trec de nivelul ala si am avansat rapid pana la The Drowned City unde pe jet ski iara muream la nesfarsit. Vreo doua zile si acolo. Injuraturi si nervi la greu... si multi sfinti...

Pe urma am avansat rapid, cred ca acomodarea cu controlerul si-a spus cuvantul. Astazi de la capitolul opt am avansat pana la final. Lupta cu bosul de final mi s-a parut incredibil de usoara comparativ cu bosul din Tomb Raider dar tot am murit de vreo 4 ori pana m-am prins.

Tot azi am experimentat si primul freeze in Uncharted pe la penultimul nivel cred. Adica nu freeze in adevaratul sens... imaginea s-a blocat dar sunetul mergea in continuare. Si controlerul nu raspundea la nici o comanda. Am inchis de la buton dar dupa repornire totul a fost in regula. Consola nu era fierbinte... dupa multe ore de joc abia daca se incalzeste deci tind sa cred ca a fost de la joc. Cosola are codul CECH-2004B, DATE CODE 0A ceea ce inseamna ca a fost facuta in primul trimestru al anului 2010 pe 45nm CPU/65nm GPU.

Acum ca l-am terminat cred ca o sa iau o pauza de cateva zile ca sa-mi revin psihic. De unde aia mea atatia inamici in jocul asta nu stiu. Puzderie ca pe vreamea lui Stefan cel Mare cu turcii!