Tu spui ca PSD a marit salariile si pensiile, cum asa?
Este ok ca taica-miu a iesit anticipat la 61 ani (anul trecut) si are o pensie de 680 lei? Si cand va ajunge la 65 ani (peste 3 ani) va avea doar 800 lei si un pic pensia? Un om care a muncit toata viata, mai mult de 35 ani... Asta e bataie de joc... In niciun caz, un nivel de trai mai ridicat.
Maica-mea, care acum 2 ani a cazut pe gheata in fata magazinului cand iesea de la munca, a trebuit sa isi faca infiltratii la genunchi, si din cauza genunchiului nu mai poate munci pentru ca nu mai poate sta in picioare foarte mult? Are 60 ani... Si cand va iesi la pensie, va avea o pensie de tot rahatul pentru ca a preferat sa creasca 3 copii, astfel incat sa avem o educatie buna si sa nu ducem lipsa de nimic si sa nu patim ca ei, decat sa se duca la munca. La munca s-a dus tarziu dupa ce crescusem noi. Momentan ea are o pensie de 700 lei, si trebuie sa se duca in fiecare an la control pana va iesi la pensie pentru a beneficia de acesti bani.
Ce nivel de trai au oamenii astia care au pensiile adunate de aproape 1400 lei si trebuie sa plateasca intretinere, facturi, mancare, rate la banca, medicamente si controale medicale (desi prefera sa nu isi ia medicamente sau sa se duca la medic, doar ca sa le mai ramana si lor ceva de "zile negre").
Daca asta e nivelul de trai, salarii si pensii mari, sistem de sanatate pus bine la punct (desi se moare prin spitale), inseamna ca eu sunt ala nebun si ar trebui sa ma duc la Obregia.
Decat sa ma chinui la pensionare peste 35 de ani, mai bine ma duc pe o insula pustie si mănânc nuci de cocos...