LOL. Daca nu exista acel "interviu" cu arogantul asta de 2 lei care mictiona pe cap-de-creta Buhnici, nu se sinchisea nimeni sa arunce un ochi pe cartea aia.

Sunt perfect de acord, educatia financiara lipseste cu desavarsire (nu doar la noi) si asa ceva trebuie predat din scoala. Dar de aici pana la a da vreun quote din unul care se cred mai sus decat prostimea de rand pentru ca el nu plateste taxe, e cale lunga. Este cel putin un personaj toxic si ce zice el acolo nu se poate aplica in marea majoritate a cazurilor. Investing in assests my ass, multi oameni traiesc cu minim pe economie sau putin peste. Zi-le tu alora ca daca nu isi vor plati taxele care, in mod normal, ar trebui sa ajute tara sa se dezvolte, vor ajunge bogati. O carte scrisa pentru aia care vor sa caste gura la altii si uite asa mai aduna ala niste marunt la ciorap. Nu multi ajung bogati cu adevarat, dar multi viseaza cu ochii deschisi, de asta si acest gen de "speakeri" prind la lume. Educatia lui - nu da nimic din ce produci. Haha...buna asta. De parca ai avea de ales. Te muti pe o insula si iti faci tara ta. Sovereign citizen.

Nimeni nu o sa iti dea sfaturi reale despre cum sa faci bani sau unde sa te interesezi ca sa poti sa inmultesti ce ai deja. Totul este facut pentru profitul lor, pentru a avea cat mai mult pentru ei si generatiile viitoare. Un personaj de genul rade si cu curul cand sta si se uita din vreun private jet pe net si vede cati ii regurgiteaza rahatul.