Salutare,

Daca ar fi sa reincep jocul, as face cateva urmatoarele chestiuni ( fara spoilere ) cat de repede pot:

1. As gasi calul Arabian si as investi numai in el. Este cel mai bun cal si il poti gasi foarte simplu si nu te costa nimic.


2. As fi foarte atent la armele rare. Pe la inceputul jocului vei avea cateva misiuni cu gunslingeri iar fiecare dintre ei are cate o arma unica pe care daca nu o iei dupa ce il impusti, dispare complet. Mare atentie sa nu le pierzi. Mai sunt cateva arme unice pe harta sau in anumite misiuni, poti sa le cauti pe google.

3. M-as axa mult pe retetele de fabricare a gloantelor incendiare/explozive. Este extrem de fun sa joci cu aceste gloante, dau un aer foarte wildy jocului. Am tot asteptat acest lucru sa se intample in story insa nu esti niciodata indrumat catre asa ceva. Retetele le gasesti la Fence pentru 90$ insa le poti si obtine gratuit de pe harta din anumite locatii ascunse. Poti sa incerci pe google sa le cauti si ti-as recomanda sa le obtii cat de rapid poti.

4. De fiecare data cand un membru al gruparii are o misiune secundara de facut, fa-o! Sunt unele chestiuni pe care daca nu le faci la timp, nu vei mai avea ocazia.

5. Dezactiveaza aim-acceleration pentru o senzatie mult mai buna a controlului.

6. Fereste-te sa cauti chestiuni pe YouTube. Ulterior iti va da recomandari despre joc si este posibil sa iti iei mare spoiler, ai grija cu spoilere ca iti pot strica experienta de joc.

7. Legat de ceea ce ai intrebat, eu de fiecare data cand muream, dadeam Load Game ca sa nu pierd bani si alte chestiuni. Salvam manual.