Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Las că alergi tu pentru toată lumea.

Ăștia de la Konami nu au nici o treabă cu MyClub, jocul abea a trecut de 1 săptămână și sunt mulți cu echipe de End Game.

Eu sunt nevoit să am un Portar Silver pentru ca nu a picat nimic bun la packuri și nici nu ai posibilitatea de a cumpăra ceva mai bun.

Pe langa ce a spus Johnny, ti-as recomanda sa joci destul de mult in offline pana iti faci echipa cat de cat bunicica, tocmai pentru a avea sanse. Se poate sa dai de echipe de acelasi nivel sau mai slabe decat a ta, dar sansele sa dai de Mbappe, Depay, Ramos, etc Featured, sunt destul de mari, depinde de norocul fiecaruia de la spins. Plus ca multi au farmat GP in SIM pentru a avea destul ca sa dea scout jucatorilor buni.

Dupa fiecare meci iti pica un scout obosit. Fa-ti o echipa separata de SIM, joaca cele 10 meciuri cu ei si cand le expira contractele, ii transformi in XP pe care o bagi in alti jucatori pe care vrei sa ii cresti. Rinse and repeat pana strangi GP destul pentru fiecare jucator pe care il vrei. Cu vreo 150-200K ar trebui sa iei cam orice jucator, trebuie doar sa cauti combinatiile bune de scout.