Quote Originally Posted by Khufu View Post
@JohnnyUSA Asa este, scriptingul este o problema stufoasa si veche, dupa cum stii, de care sunt vinovati ambii developeri de jocuri de fotbal in acest moment. Degeaba ne plangem noi si posteaza lumea diferite clipuri si fisiere gasite cu acele "reguli" care intra in joc in anumite momente tocmai pentru a face jocul mai "spectaculos" sau pentru a da o sansa si celor mai slabi. Nu o sa schimbe chestia asta prea curand. Singura modalitate sa scapi de asta este sa joci 11 vs 11, cu fiecare jucator controlat de un om, atunci poate sansele sa te traga pe sfoara scriptul sunt mai mici.

Daca tot vorbiti de realitate si de simulare, in lumea reala castiga intotdeauna echipele mari sau echipele cu super jucatori? Poate de aceea exista scriptul.

---------- Post added 18-09-2019 at 18:30 ----------

Quote Originally Posted by Khufu View Post
Pe langa ce a spus Johnny, ti-as recomanda sa joci destul de mult in offline pana iti faci echipa cat de cat bunicica, tocmai pentru a avea sanse. Se poate sa dai de echipe de acelasi nivel sau mai slabe decat a ta, dar sansele sa dai de Mbappe, Depay, Ramos, etc Featured, sunt destul de mari, depinde de norocul fiecaruia de la spins. Plus ca multi au farmat GP in SIM pentru a avea destul ca sa dea scout jucatorilor buni.

Dupa fiecare meci iti pica un scout obosit. Fa-ti o echipa separata de SIM, joaca cele 10 meciuri cu ei si cand le expira contractele, ii transformi in XP pe care o bagi in alti jucatori pe care vrei sa ii cresti. Rinse and repeat pana strangi GP destul pentru fiecare jucator pe care il vrei. Cu vreo 150-200K ar trebui sa iei cam orice jucator, trebuie doar sa cauti combinatiile bune de scout.

Cu banii astia nu iei 3 scout-uri de 5 stele.