Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Singura diferență față de FIFA 19 este că în 20 cel puțin înscrii, nu știu cum vedeți voi toate diferențele astea când jocul pe online este un delay fest, foarte rar ai parte de gameplay bun.
Pai asta nu e un lucru bun, daca ajungi sa ai 5-5 intr-un meci. Eu nu joc ca sa dau 1000 de goluri, eu joc ca sa fie fun si competitiv. Prefer oricand un meci care se termina 1-0 dar pe buna dreptate, decat un meci in care primesc gol pentru ca "script" in minutu 45 sau 90.

Cat de delay, am zis-o si ma repet. Eu nu am delay si nici nu am vazut asta la oamenii contra care joc. La fel si prietenu cu care joc/care joaca foarte mult FIFA. In cazul in care nu ai, baga un cablu LAN in consola.
+ de asta, parca puteai sa vezi inainte de meci ce semnal are adversaru. Eu dau back si incerc din nou, daca nu are full.

Daca ei se chinuie sa pozitioneze jucatorii cand se apara, inseamna ca nu e obisnuit cu manual defending. Eu ma uit la tipu cu care joc, e zeu in aparare (ma rog, era cand functiona normal, nu l-am mai deschis dupa update si nu stiu cum e acum). Dar nah, el in 19 era doar in prima liga si in turnee weekend de weekend.