Din pacate cam astea sunt minusurile.



M-am tot jucat in co-op cu un prieten si trecand peste orice neajuns sau problema din video de mai sus, jocul e fun atunci cand merge totul ok dpdv tehnic.
Din pacate, sunt putine momentele alea, iar de cele mai multe ori ne enervam pentru ca nu intra in cover/nu iese din cover, nu vedem nimic (camera fiind prea apropiata de jucator) sau nu pot face animatia de scos arma pentru ca el crede ca sunt in coborare pe o panta abrupta si continua sa alunece desi eu sunt, poate, la un unghi de 20/30 de grade.

Dar si cand merge, e cu adevarat fun sa mergi la o baza, sa vezi unde sunt toti inamicii si sa te apuci sa-i iei unu cate unu, incepand de la sniperi si drone, pana la grupurile mai mari unde trebuie coordonare foarte buna.

Dar sincer, toata chestia asta cu survival, ori au implementat-o tarziu si nu le-a iesit, ori le-a venit ideea spre sfarsitul dezvoltarii, pentru ca este foarte prost implementata si complet inutila.

Oricum, comparand video initial de gameplay cu jocul final, s-au indepartat foarte mult, in rau, de ce au aratat si credeam ca Ubisoft nu mai face downgrade atat de masiv dupa scandalul Watch Dogs...