Quote Originally Posted by Khufu View Post
Nu este o surpriza ca au votat-o pe Dancila, pentru ca acei oameni voteaza partidul, si nu candidatul (in mare parte din cazuri). Si o galeata cu sigla PSD ar fi fost votata de atatia romani pentru ca ei asa sunt setati. Vine de la PSD? Pun stampila pe el. Numarul de votanti Dancila nu e asa mare, as zice ca este un numar obisnuit pentru ei. PSD inca este un behemoth la noi, chiar daca au intrat putin in vrie in ultima perioada.

Surpriza adevarata este ca Barna nu a reusit sa mobilizeze tineretul asa cum credea ca are puterea sa o faca. Nu a fost convingator in declaratii si explicatii (RISE), nu are carisma, nu are nimic care sa il recomande in mod express si asta s-a vazut. S-a gresit strategia cu el, Ciolos ar fi luat mai mult.

LE: Diaconu a rupt tot din segmentul PSD acele voturi, doar ca probabil aia sunt cei nostalgici dupa un actoras si poate chiar speriati sa voteze cu o femeie. Au ales raul mai mic, pentru ei.

Pe Barna l-au tras in jos ciordelile din fonduri UE. El impreuna cu nevasta-sa au ciordit bani la greu.

---------- Post added 13-11-2019 at 07:55 ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Absolut penibil, sincer. Nu inteleg cine naiba o sustine pe tuta asta (inafara de userul de mai sus, desigur).

Ce nu inteleg, lasand deoparte cretinatatea locului 1 si 2, este cum au reusit aia care au scos la vot 0.10 sau 0.20% sa ajunga sa candideze. Chiar nu a verificat/nu verifica nimeni acele 200.000 de semnaturi necesare pentru a putea candida?
Ar trebui verificat la sange si deschise dosare penale pentru frauda. Dar nu-si bate nimeni capu cu asa ceva...

Stii cine au votat-o si o vor vota si in turul 2? Cei care nu vor sa le fie taiate pensiile si salariile si cei care nu vor masuri de austeritate. De strans cureaua s-a plictisit lumea, ca de la revolutie incoace s-a tot strans cureaua in anumite perioade.

E foarte periculos daca va iesi Iohanis, ca puterea va fi la un singur partid, la PNL.
Aduti aminte ce jaf au facut PNL si PNT in perioada 1996-2000.