Dant3, jocul e foarte bun. Mult peste asteptari (mai ales cand asteptarile erau...meh )

Mie-mi e din ce in ce mai greu sa ies din el. Sunt atatea lucruri de facut, incat crezi ca le poti face pe toate si efectiv nu ai timp.

Iar felul in care trebuiesc facute livrarile, mai ales dpdv teren, este foarte interesant. Sunt unele locuri in care nu poti ajunge decat cu omul, iar daca ai o incarcatura destul de mare pe masina/motocicleta si o abandonezi pe undeva, poti pierde tot ce ai acolo, asa ca trebuie sa prioritizezi misiunile in functie de incarcatura.
Unele au un anumit timp de livrare, pentru altele trebuie sa fi atent la damage, daca ai incarcatura prea masiva + mainile ocupate, efectiv nu poti merge normal asa ca trebuie sa vezi ce si unde sa lasi, astfel incat sa poti ajunge cu bine la destinatie.

Sunt si multe livrari interesante, gen Action Figures pentru un regizor de film, sau pizza pentru un camp departat (pe care nu ai voie sa o ti vertical si nici sa depasesti un anumit timp, deci trebuie sa vezi si cum o aranjezi in spate).

Si absolut incontinuu introduc lucruri noi in ecuatie.

Eu chiar il recomand cu drag oamenilor deschisi la nou si care nu vor aceleasi lucruri in toate jocurile. Iar aici ai si actiune si stealth si aventura si poveste buna, control bun, masini, motociclete, samd. Clar in top 3 pentru mine anul acesta